Coş

Nu există produse adăugate.

Termeni si conditii

1. Dispoziții Generale

Acest site www.lafereastra.ro este operat de către COLLIE PRODCOM SRL , societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul pe strada Gheorghe Petraşcu 21, bloc O1A, scara 4, apartament 48, Tecuci, județul Galaţi, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J17/1611/1992, CIF RO 4650936. Pentru a folosi site-ul nostru în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor.

Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor „Termeni şi Condiţii”, fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în nici un fel. Bifând căsuţa având menţiunea "de acord" vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor „Termeni şi Condiţii”, respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervăm dreptul de a face modificări asupra acestor date fără notificări prealabile.

Prezentul document definește orice contract în baza căruia COLLIE PRODCOM SRL transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către beneficiar / consumator (denumit în continuare "Clientul"), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii. Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea COLLIE PRODCOM SRL nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

 

2. Produsele

Produsele comercializate de COLLIE PRODCOM SRL sunt fabricate în Europa în regim de fabrică sau de distribuție și sunt disponibile în sistem de comercializare business to business și/sau en détail. În momentul livrării, acestea sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. COLLIE PRODCOM SRL poate publica pe site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), nuanţa culorii produsului pe care îl vizionaţi are mare legătură cu specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este afişat.

POLITICA DE PREȚURI

Preţurile afişate pe www.lafereastra.ro sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii.

Orice decizie referitoare la prețul de revânzare este 100% la dispoziția retailer-ului.

 

3. Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.lafereastra.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

Odată primită comanda dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

4. Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt: - Ramburs – pentru comenzi ce nu depăşesc valoarea de 4.900 RON inclusiv TVA plata se poate face în numerar la primirea coletului. - Plata cu cardul - online prin Netopia Payments.

 

5. Livrarea

Transport în maximum 72h *

Comandă de minimum 450 RON și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT! **

* la comenzile livrate pe teritoriul României conform condițiilor de livrare ale curierului

** toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României

Produsele noastre vor fi livrate în 72h lucrătoare prin curierat RAPID în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noștri.

Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații:

De asemenea, se poate efectua o comandă telefonică.

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile lucrătoare.

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 3 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat.

 

6. Retur și garanție

Este important ca tu să returnezi produsele responsabil !

  • Puteți returna marfa în termen de până la 14 zile de la data livrării.
  • Returnarea mărfurilor în această perioadă este tratată ca o retragere din contract- nu este necesar să furnizezi un motiv. Costurile de returnare sunt suportate de către cumpărător.

Cum se efectuează returnarea:

  • Trebuie să ne expediezi produsul returnat (ambalat) însoțit de documentul de returnare (dacă nu ai factura fiscală, te rugăm să incluzi în colet o notă cu numele tău, numărul comenzii pentru a putea să identificăm coletul).
  • Expediază coletul la adresa noastră:

Destinatar: COLLIE PRODCOM SRL - (Luduș, județul Mureș, str. Principală, nr. 109D), telefon: 0744514758.

  • Vei primi o rambursare în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii de către COLLIE PRODCOM SRL a bunurilor returnate.
  • Rambursarea banilor va avea loc sub acceași formă în care a fost efectuată plata.

Important

  • Produsele returnate nu pot fi deteriorate sau să poarte urme de utilizare. Pentru ca returul să fie acceptat, este necesar ca produsul să fie în stare perfecta și să aibă toate etichetele.
  • Completeaza formularul de mai jos:

Numele tău

Adresa de email

Telefon

Număr comandă

Motivul returnării produselor

Dacă ai platit în numerar la livrare te rugăm să completezi : Codul IBAN si Nume deținator cont

Trimite

 

7. Confidențialitatea datelor

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre şi brandul COLLIE PRODCOM SRL.

COLLIE PRODCOM SRL nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, COLLIE PRODCOM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

 

8. Informațiile oferite prin intermediul site-ului & protecția datelor cu caracter personal

Completarea formularului de înscriere de pe site se considera consimțământul expres și neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactării și transmiterii de mesaje electronice. COLLIE PRODCOM SRL nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere. Conform cerințelor Regulamentului General Privind Protecția Datelor (GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, COLLIE PRODCOM SRL are obligația de a administra in condiții de siguranța, și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

De asemenea, va aducem la cunoștința faptul ca utilizatorul poate manifesta oricând dreptul de opoziție, caz în care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea www.lafereastra.ro și la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

Scopurile în care COLLIE PRODCOM SRL poate utiliza aceste informații și persoanele cărora le pot fi oferite sunt asociate comercializării serviciilor și produselor, cum ar fi:

- procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.lafereastra.ro

- oferirea de alte produse și/sau servicii către dumneavoastră

- facturare

- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către utilizatori;

- realizarea de studii de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor www.lafereastra.ro

- contactarea utilizatorilor (prin poștă, e-mail, mesaje text, telefon, whatsapp) în legătură cu alte oferte de produse și servicii aparținând COLLIE PRODCOM SRL în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă de a nu fi contactat în acest sens)

- înregistrarea informațiilor dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legătură cu programele de recompensare a clienților sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:

a. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, datele furnizate (opțiune disponibilă în contul de client);

b. să solicite încetarea prelucrării datelor sale personale;

c. să solicite încetarea expedierii de mesaje promoționale

 

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, dată și trimite, prin e-mail sau în scris, către COLLIE PRODCOM SRL.

În situația în care utilizatorul solicită încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la o parte din conținutul www.lafereastra.ro va fi automat restricționat, deoarece aceasta nu poate funcționa fără prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul www.lafereastra.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerată o tentative de fraudare a site-ului și va conduce la cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

www.lafereastra.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terțe personae sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

 

9. Limitarea răspunderii

COLLIE PRODCOM SRL nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.lafereastra.ro;

– acces neautorizat la datele utilizatorului;

– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.lafereastra.ro;

– achiziția de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzacții sau mesaje primite și începute prin/de pe www.lafereastra.ro.

 

10. Alte prevederi

În descrierea produselor, COLLIE PRODCOM SRL îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective.

 

Întrebări frecvente

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care COLLIE PRODCOM SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

CÂT COSTĂ LIVRAREA PRODUSELOR?

Orice comandă plasată pe www.lafereastra.ro beneficiază de transport pe întreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasă, la un cost de 25 lei pentru comenzi pana la 450 RON și TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 450 RON.

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate în termen de maxim 24-72 ore de la confirmarea comenzii, în funcție de disponibilitatea stocului.

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate conform capitolului „6. Retur şi garanţie” din Termeni si condiţii.

ÎN CÂT TIMP ÎMI PRIMESC BANII ÎNAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR şi se va realiza în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii produselor înapoiate de client către COLLIE PRODCOM SRL.

POT ANULA O COMANDĂ?

Da, puteţi anula o comandă, dar numai înainte de confirmarea telefonică a comenzii. Anularea comenzii se face de către client telefonic, în intervalul de lucru luni-vineri, orele 09:00-15:00. Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată sub nicio formă.

Telefon WhatsApp
Contact rapid