Coş

Nu există produse adăugate.

Despre noi

O afacere de familie cu perdele, draperii si confectii textile

Decoratiunile textile sunt viata noastra si modul in care reusim sa transmitem frumosul si sa-l integram in viata clientilor nostri. Ne jucam cu lumina, culoarea si textura pentru a crea decoruri unice si pline de personalitate. Perdelele si draperiile sunt solutia pentru a da un aer proaspat oricarei incaperi urmand un stil de design personal. Te invitam sa alegi perdele si draperii dintr-o diversitate de culori si imprimeuri, gata confectionate sau la comanda.

Showroom Brasov: decoratiuni textile cu atitudine

In showroom-ul nostru din Brasov clientii gasesc atat perdele, draperii si tesaturi pentru orice proiect "home deco" cat si oameni specializati in design interior pregatiti sa ajute cu alegeri inedite. Viziunea artistica este completata de iscusinta si talentul mainilor care vor crea linii si forme, vor da culoare si volum si vor gasi armonia si expresia personala dorita de fiecare client in parte.

Servicii complete pentru decorarea spatiilor

Suntem dedicati perfectiunii, motiv pentru care oferim servicii complete: consultanta si masuratori, design si proiectare, confectionare, incadrare finala si montaj. Pentru noi nici un proiect nu este prea mic sau prea mare, infrumusetam ferestrele caselor, a spatiilor de birouri, salilor de evenimente sau a hotelurilor si pensiunilor cu perdele si draperii personalizate, unice si in armonie cu intreaga arhitectura sau ideea de design interior.

Ani de experienta
30
Clienti
1000
Draperii realizate
4500
Colaborari de succes
700
Proiecte internationale
200
Draperii / Perdele
Vezi detalii
Draperii romane
Vezi detalii
Confectii textile
Vezi detalii
Accesorii
Vezi detalii
Telefon WhatsApp
Contact rapid